Ga naar de inhoud
« Alle complimentjes bekijken
Van: Marleen Bervoets
Aan: Marleen
Marleentje,
Wat ben ik blij dat ik jou enkele jaren geleden toevallig tegenkwam in de winkel waar we onze boodschappen aan't doen waren. Jij vertelde mij dat je voor Partena werkte als huishoudhulp en dat je nog een post vrij had. Ik heb het mij nog steeds niet beklaagd. Het was snel geregeld dat jij hier mijn nestje proper maakt. En hoe, een betere huishoudhulp kan ik mij niet voorstellen. Jij ziet werkt, neemt initiatief, alles steeds netjes gepoetst en opgeruimd en steeds met de glimlach. Hopelijk wordt je door iedereen enorm gewaardeerd, je verdient dit zo hard. Via deze weg wil ik jou een hartje onder de riem steken en in de bloemetjes zetten. Bedankt Marleentje voor al jouw goede zorgen en steun! Heel veel liefs, Marleen

Deel dit complimentje: