Ga naar de inhoud
« Alle complimentjes bekijken
Van: Joana Vermeire
Aan: Bridget
Sorry maar ik heb op de pc geen geschikte foto. Hoe dan ook , mijn moeder (die Bridget 'oma' noemt) en ik, haar mantelzorger Marleen, zijn ongelooflijk tevreden en vooral heel erg dankbaar voor de zorgen van Bridget. Niet alleen is ze kraaknet, houdt ze het huis en alles wat er mee te maken heeft in orde zoals noch mijn mama noch ik voorheen ooit hebben meegemaakt. Betrouwbaar tot op het bot en ook iemand die 'de mens' indachtig is. Altijd is ze vol aandacht voor mijn moeder. Je kan echt met haar praten en ze heeft veel gevoel voor humor. Zeker iemand om in de bloemetjes te zetten, wat zeg ik, in een veld vol bloemen :-). Bridget weet hoe we over haar denken maar ik wil het bij deze ook eens tegenover jullie bevestigen. Hoed af voor deze unieke dame, Joanna Vermeire en Marleen Boone

Deel dit complimentje: